συνταγή για trilece
- αυγα 6
- ζάχαρη 250 γραμμάρια
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 350 γραμμάρια
- μπέικιν πάουντερ 1 φακελάκι
- βανίλια 2
Υλικά
- ζαχαρούχο γάλα 1
- Γάλα φρέσκο 1 λίτρο
- κρέμα γάλακτος 250 γραμμάρια
Για το σιρόπι
- φυτική κρέμα γάλακτος 500 γραμμάρια
- ζάχαρη άχνη 5 κουταλιές της σούπας
Για την σαντιγί
Το
Trilece σημαίνει τρία διαφορετικά γάλατα και βγαίνει ακριβώς από την
ιδιότητα αυτού του γλυκού να έχει ένα σιρόπι από φρέσκο γάλα, κρέμα
γάλακτος και ζαχαρούχο γάλα. Θα φτιάξουμε λοιπόν ένα αφράτο παντεσπάνι,
θα το σιροπιάσουμε με το ξεχωριστό αυτό σιρόπι και από πάνω θα βάλουμε
σαντιγί και καραμέλα. πηγή
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου